زعفران از گذشته بعنوان یک طعم دهنده عالی و در عین حال گران در سفره غذاهای ایرانی جایگاه ویژه ای داشته است. زعفران یک ادویه بی نظیر ایرانی است که دارای طعم ، رنگ و رایحه ای فوق العاده می باشد که در کشورهای دیگر هم مورد استقبال قرار گرفته است و سالانه حجم زیادی از نیاز کشورهای دیگر توسط تولید کنندگان ایرانی تامین می شود. امروزه زعفران درکشورهایی مثل فرانسه، هند، ایران، مراکش، اسپانیا و ترکیه کشت و تولید می شود. زعفران تولید شده در ایران بیش از ۹۰ درصد تولید این محصول در جهان می باشد، که بطور سالانه به رقم ۳۰۰ تن می رسد. به دلیل وجود بازار رقابتی در تولید زعفران در ایران و حتی برخی کشورهای اروپایی باعث شده تا تولید کنندگان به کیفیت تولید زعفرانشان از مرحله کاشت تا زمان داشت و برداشت توجه ویژه ای داشته باشند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها